خوب:
پردازنده یک گیگاهرتزی، قیمت مناسب، دوربین جلو، صفحه نمایش ۷ اینچی لمسی خازنی، خروجی HDMI، فضای ذخیره سازی تا ۲۵۰ گیگابایت
بد:
فروشگاه نرم افزار محدود، کیفیت ساخت پایین، زاویه دید محدود صفحه نمایش
پیشنهاد:
قیمت مناسب Archos
70 و کارایی بالاتر در مقایسه با
رقیبان هم قیمتش، Archos
70 را به گزینه مناسبی برای خرید
تبدیل کرده است اما این مدل بیشتر شبیه یک اسباب بازی است تا یک وسیله کاربردی....
این روزها تب خرید تبلت همه علاقه مندان به تکنولوژی های جدید را فراگرفته است. بسیاری از افراد به خرید تبلت اقدام کرده اند و بسیاری دیگر در فکر خرید تبلت هستند. گزینه های موجود در بازار چندان نیستند و به جز آیپد، چند مدل تبلت اندرویدی و تعداد بسیار محدودی تبلت مبتنی بر ویندوز چیز دیگری یافت نمی شود.
برای بسیاری از افراد بهترین گزینه خرید آیپد است اما عده ای هم هستند که تمایل به خرید تبلت های اندرویدی دارند. ما قبلا تعدادی از تبلت های اندرویدی خوب را بررسی کردیم اما امروز قصد معرفی مدلی را داریم که اگرچه در برابر مدلهایی چون موتورولا زوم و سامسونگ گالکسی تب، حرفی برای گفتن ندارد اما با قیمتی که دارد نظر بسیاری را به خود جلب خواهد کرد.
Archos 70 مجهز به جدیدترین نسخه سیستم عامل اندروید نیست، از پردازنده دو هسته ای هم استفاده نمی کند اما با قیمت ۲۷۰ دلاری که دارد، به دنیایی از امکانات مجهز شده است.
طراحی
همانند سایر تبلتها، Archos 70 طراحی چندان پیچیده ای ندارد. وسیله ای پلاستیکی است که ۷.۹ اینچ عرض، ۴.۵ اینچ ارتفاع و ۰.۴۳ اینچ ضخامت دارد (مدل هارد دیسکی۰.۵۵ اینچ ضخامت دارد). اندازه تبلت برای در دست گرفتن بسیار مناسب است و در جیب کت هم به خوبی جای می گیرد.
در مقایسه با تبلت Archos 7 Home Tablet که در سال ۱۳۸۹ بررسی کردیم، Archos 70 بسیار مجهزتر است. دکمه پاور در سمت راست دستگاه در لبه پایینی قرار گرفته است و در کنار آن راکر تنظیم حجم صدا جای دارد. در سمت چپ دستگاه اسلات کارت حافظه microSDHC، جک هدفون، پورت شارژر، خروجی Mini HDMI و پورت Micro-USB قرار دارد. اسپیکر دستگاه در کتار صفحه نمایش جای گرفته است.
در Archos 70 خبری از دکمه های معمول اندرویدی نیست و آرکوس با الهام از Honeycomb دکمه هایhome، back، menu و search را به داخل سیستم عامل انتقال داده است. دکمه ها با توجه به کاربردشان در برنامه های مختلف تغییر می کنند که این کمک زیادی به کاربر خواهد کرد.
دکمه اسپیس کیبورد به سمت چپ متمایل شده است اما اندازه آن مشابه اندازه دکمه اسپیس در اسمارت فونها می باشد که بسیار آزار دهنده است و سرعت تایپ را کم می کند.
صفحه نمایش ۷ اینچی Archos 70 دارای رزولوشن ۸۰۰*۴۸۰ می باشد که برای تماشای ویدیو بسیار مناسب است اما زاویه دید محدودی دارد و نور محیط از سطح صفحه نمایش منعکس می شود اما با قیمتی که Archos 70 دارد انتظار بیشتری هم نمی توان داشت.
امکانات
سیستم عامل Archos 70 نسخه ۲.۲ اندروید است و به همراه آن اپلیکیشن های پیش فرض اندروید از جمله جیمیل، فروشگاه اندروید و نقشه ها وجود دارد. اپلیکیشن های ایمیل و مرورگر اندروید هم در دسترش کاربر قرار دارند.
آرکوس فروشگاه اپلیکیشن مختص خود را به همراه Archos 70 عرضه کرده است که AppsLib نام دارد. در این فروشگاه تعدادی بازی و دمو یافت می شود اما بسیار محدود است و خبری از شرکت های معروف نرم افزاری در آن نیست.
بخش جالب این تبلت امکانات سخت افزاری آن است. در Archos 70 خبری از GPS نیست اما بلوتوث و وای فای وجود دارد. یک پورت Mini-HDMI هم بر روی دستگاه وجود دارد که با استفاده از آن می توان محتویات صفحه نمایش را از طریق تلویزیون تماشا کرد که برای تماشای ویدیو و صفحات وب بسیار مناسب است. مدلی که ما تست کردیم ۸ گیگابایت فضای ذخیره سازی داشت اما آرکوس مدل هارد دیسکس این دستگاه را هم عرضه کرده است که ۲۵۰ گیگابایت فضا در اختیار کاربر قرار می دهد.
دوربین VGA در بالای صفحه نمایش قرار دارد که قادر به گرفتن عکس و ضبط ویدیو است اما بزرگترین عیب آن عدم سازگاری با اپلیکیشن های ویدیو چت است.
دیگر عیب بزرگ Archos 70، فقدان پشتیبانی کامل از فلش پلیر است، این مشکل در تبلت هایی که دو برابر این مدل هم قیمت دارند دیده می شود اما لذت وب گردی بدون فلش پلیر ناتمام است.